Altaro

Hvala na interesu za ALTARO Backup rješenjima!

Nestec d.o.o. je službeni zastupnik za Altaro rješenja za Adriatic regiju (Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Makedonija, Crna gora) od 2015. godine. Surađujemo s velikim brojem pružatelja usluga, sistem integratora i IT konzultanata koji pružaju uslugu sigurnosnu pohrane ili integraciju rješenja u korisnička okruženja. U slučaju da želite kupiti Altaro rješenja ili se savjetovati po pitanju sigurnosne pohrane vrlo rado ćemo Vas spojiti s našim Altaro partnerima i pobrinuti se da dobijete sve željene informacije kao i licence u najkraćem mogućem roku.

Sigurnosna pohrana virtualnih strojeva (Hyper-v i VMware) i office365 računa.

Altaro VM Backup je brzo i jednostavno rješenje za backup i replikaciju virtualnih okruženja. Dostupno je za VMware i Hyper-V platformu. Bez nepotrebnih gnjavaža i kompleksnosti Altaro VM Backup pruža visoke performanse sigurnosne pohrane i jednostavan povrat podataka. Lako se implementira, bogato je funkcijama i dolazi s izvanrednom podrškom. Altaro partner program pomoći će Vam da učinite Vašu tvrtku i usluge prepoznatljivom. Na raspolaganju su Vam partnerski popusti, NFR licence za testna okruženja, prioritetna podrška, treninzi i edukacija i još mnogo toga. Sve potpuno besplatno i bez ikakvih obveza.

Registrirajte se još danas kao
ALTARO Partner i zaprimite PAKET
DOBRODOŠLICE na Vašu adresu!

Registrirajte se kao Altaro partner i dobit ćete
paket dobrodošlice, bez ikakvih obveza.
Širimo partnersku mrežu i konstantno smo u
potrazi za novim Altaro partnerima.

Altaro

S nama imate više od jednog asa u rukama!

OSIGURAJTE Vaš BESPLATNI špil Altaro karata!

ODABERITE VAŠ POSLOVNI MODEL ILI PROIZVOD


Pružatelj usluga

Pružite Vašim korisnicima uslugu sigurnosne pohrane i replikacije podataka za Hyper-V i VMware platformu, ili sigurnosnu pohranu office365 računa. Sve bazirano na mjesečnoj pretplati kroz Altaro multi-tennant konzolu.

ALTARO
PRODUCT
FAMILY

altaro
altaro
altaro
altaro

Sistem integrator

Altaro VM Backup je #1 rješenje za sigurnosnu pohranu Hyper-V i VMware okruženja. Za poslovne korisnike, sistem integratore i konzultante.


TRAŽITE ALTARO PRODAJNOG PARTNERA?

HRVATSKA

SRBIJA

SLOVENIJA

BOSNA I HERCEGOVINA


ALTARO BESPLATNI RESURSI