UTM i vatrozid za manje tvrtke i tvrtke srednje veličine

Kerio Control se vrlo jednostavno integrira u postojeće IT okruženje. Dovoljno je odabrati pristup koji najbolje odgovara vašim postojećim IT procesima, infrastrukturi i organizaciji. Kerio Control objedinjuje mogućnosti vatrozida nove generacije uključujući funkcionalnost mrežnog vatrozida i usmjerivača prometa, otkrivanje i sprječavanje upada (Intrusion Prevention System), antivirus, VPN i filtriranje web sadržaja i aplikacija.

Kerio Control - UTM uređaj nove generacije.

NOVO: High Availability

Visoka dostupnost (High availability/Fail over) eliminira rizik i troškove prouzročene gubitkom povezivosti. U slučaju bilo kakvog ispada primarnog Kerio uređaja sav promet se preusmjerava na sekundarni. Korisnici mogu nastaviti sa svojim radom bez ikakve spoznaje da je došlo do problema i sustav ostaje adekvatno zaštićen. Kako bi aktivirali HA opciju korisnici trebaju:

 

  • Naručiti i implementirati drugi Kerio Control uređaj (fizički ili virtualni)
  • Jedna licenca pokriva oba uređaja
  • Korisnik konfigurira drugi uređaj kao klon aktivnog uređaja
  • Konfiguracija je jednostavna i traje nekoliko minuta
  • Uređaji se povezuju kroz port za sinkronizaciju, sva pravila se repliciraju i pohranjuju na oba uređaja

 

Vatrozid nove generacije

Sačuvajte integritet Vaših servera pomoću 'deep packet inspection' opcije i naprednih opcija preusmjeravanja mrežnog prometa koje uključuju i istovremeno podršku za IPv4 i IPv6 standarde. Kreirajte pravila za sav dolazni i odlazni promet, ograničavajući komunikaciju na bazi URL-a, aplikacije, tipa prometa, kategorije sadržaja i vremena. Kerio Control dolazi sa IPS opcijom koja dodaje transparentni sloj mrežne zaštite, s analizom ponašanja baziranoj na SNORT-u, bazom pravila i listom štetnih IP adresa koja se konstantno proširuje i nadograđuje.

Napredni opcija antivirusne zaštite

Štiti Vas od virusa, trojan i spyware sadržaja pomoću integriranog antivirusnog modula. Antivirus skenira sav web i FTP promet, email privitke i preuzimanja. Antivirusni modul se konstantno nadograđuje s najnovijim definicijama tako da možete biti sigurni da ste adekvatno zaštićeni.

Filtriranje web sadržaja i aplikacija

Kerio Control dolazi sa opcijom filtriranja web sadržaja i aplikacija koja štiti Vaše okruženje i povećava produktivnost kroz limitiranje pristupa štetnim ili neprimjerenim stranicama. Filteri su prilagodljivi potrebama korisnika i možete ograničiti pristup bilo kojim stranicama ili sadržaju za koji smatrate da narušava produktivnost Vaših zaposlenika.

 

Dodatne prednosti

Kvaliteta usluge

Jednostavnost kreiranja prioriteta i nadzora mrežnog prometa kao garancija brzog prijenosa prometa i sadržaja koji su od ključne važnosti za Vaše poslovanje.

VPN

Povežite Vašu centralnu lokaciju sa udaljenim korisnicima ili uredima brzo i jednostavno. Kerio VPN zahtjeva minimalnu konfiguraciju i pruža visoke performanse.

Fleksibilna implementacija

Kerio Control se jednostavno integrira u Vaše okruženje bez obzira na postojeću infrastrukturu. Dostupan je u obliku softvera ili hardvera.

Centralno upravljanje

Centralno web sučelje omogućava konsolidaciju svih informacija, automatsku pohranu konfiguracija, informacije o statusu i opciju udaljene konfiguracije.

Kerio Control best practices

Datum objave: 22.03.2019 14:53:36

Kerio Control VPN

Datum objave: 22.03.2019 14:52:03