Vaš osobni virtualni konzultant.

Da bi mogli adekvatno zaštititi Vaš sustav od sigurnosnih prijetnji potrebno je prvo pronaći sve sigurnosne propuste unutar Vašeg sustava. GFI LanGuard analizira Vaše okruženje u potrazi za sigurnosnim propustima i predlaže mjere koje trebate poduzeti kako bi ih eliminirali.

 

GFI LanGuard - Brza detekcija i otklanjanje sigurnosnih propusta.

Sigurnosne zakrpe - primijenite ih dok još nije kasno

Sigurnosne zakrpe su od vitalne važnosti za vaš sustav. Narušavanje sigurnosti i upadi u sustav su najčešće uzrokovani nedostatkom sigurnosnih zakrpa. GFI LanGuard skenira vaš sustav u potrazi za svim sigurnosnim propustima i zakrpama koje nedostaju te ih automatski primjenjuje štiteći vas tako od potencijalnih rizika. LanGuard primjenjuje sigurnosne i ostale zakrpe za Windows&trade, Mac OS&trade i Linux&trade i preko 60 aplikacija drugih poznatih proizvođača.

Procjena sigurnosti - otkrijte propuste u ranoj fazi

LanGuard vrši preko 60,000 različitih sigurnosnih procjena diljem vašeg sustava, uključujući virtualna okruženja, mobilne i mrežne uređaje. Skeniraju se vaši operativni sustavi i instalirane aplikacije koristeći se bazama sa sigurnosnu provjeru kao što je OVAL i SANS top 20. GFI LanGuard vam omogućava analizu stanja sigurnosti vašeg mrežnog sustava, otkrivanje mrežnih rizika, definiranje razine izloženosti i korake potrebne za uklanjanje navedenih problema.

Stanje mrežnog sustava

GFI LanGuard vam daje uvid u detaljno stanje vašeg mrežnog sustava. Aplikacije i postavke koje predstavljaju sigurnosnu prijetnju su također uključene. Daje vam uvid u sve instalirane aplikacije, hardver, mobilne uređaje spojene na vaš sustav, status sigurnosnih aplikacija (anti-virus, anti-spam, vatrozidi i sl.), otvorene portove i sve postojeće dijeljene lokacije i servise aktivne na vašim uređajima.

 

Dodatne prednosti

Usklađenost s propisima

Pomaže vam pri održavanju sigurnosti vašeg mrežnog sustava, računala, servera i mobilnih uređaja. Osigurava sve potrebne informacije kroz veliki broj integriranih izvješća.

Upravljanje promjenama

Najbolji način održavanja sigurnosti sustava na duže periode je kroz konstantan uvid u promjene koje se dešavaju u samom sustavu. Uz GFI LanGuard ništa Vas ne može iznenaditi.

Procjena opreme

GFI LanGuard vam omogućava kreiranje detaljnog popisa svih uređaja koji se nalaze u vašoj mreži, uključujući tablete i pametne telefone koje se spajaju na vaš mail server.

Smanjenje troškova

Smanjite TCO (Total cost of ownership) centralizirajući procjenu i skeniranje sustava u potrazi za sigurnosnim propustima, primjenu sigurnosnih zakrpa i procjenu mrežnog sustava.

GFI LanGuard 2017

Datum objave: 02.05.2018 11:39:20