Zaštita od kibernetičkih napada

 

DriveLock

Kontrola pristupa i zaštita podataka

DriveLock rješenje je dostupno na tržištu od 2003. godine. Osim enkripcije tvrdih diskova, DriveLock omogućava i transparentnu enkripciju datoteka na prijenosnim uređajima, dijeljenim lokacijama i lokalnim diskovima. DriveLock se može konfigurirati tako da vrši enkripciju lokalnih datoteka i direktorija neovisno o enkripciji tvrdog diska. Podržani su i kontejneri koji se sastoje od enkriptiranih virtualnih sustava datoteka koji se mogu kreirati lokalno i nakon toga dijeliti s drugima. Zapravo oba modula za transparentnu enkripciju (datoteka, direktorij, tvrdi disk) su u potpunosti međusobno neovisna (mogu se koristiti odvojeno ili u kombinaciji). DriveLock omogućava kontrolu pristupa i transparentnu enkripciju datoteka za standardne sustave u oblaku kao što je Dropbox, Google Drive i Microsoft OneDrive. Podržane platforme su od Windows 7 sve do Windows 10, macOS, iOS, Android i Linux.

Gemalto

DriveLock je vlasnik Gemalto (SafeNet) kriptografskog modula koji je ujedno i FIPS 140-2 certificiran do 2 razine za softvere i koristi FIPS certificiran OpenSSL enkripciju za datoteke i direktorije. Dodatno su podržani i Intel AES NI i UEFI. Drivelock zaštita krajnjih uređaja se sastoji od više različitih opcija koju zajedno pružaju sveobuhvatnu zaštitu računala i podataka. S DriveLock rješenjem možete zaštititi sustav kroz kontrolu i upravljanje uređajima, računalima i aplikacijama, primjenu enkripcije podataka, web zaštitu i forenziku. DriveLock rješenje nudi mogućnost korištenja umjetne inteligencije za kreiranje korisničkih profila i primjenu sigurnosnih pravila.

DriveLock

DriveLock

Oblak

Nije dovoljno zaštititi podatke unutar korisničkog sustava. Podatke razmjenjujemo s partnerima, vanjskim suradnicima, klijentima i zaposlenicima koji im mogu pristupiti s bilo koje lokacije.

DriveLock

Digitalna transformacija

Međusobnim umrežavanjem strojeva, senzora i uređaja dolazi do digitalizacije glavnih procesa organizacije nakon čega je potrebno te procese adekvatno zaštititi.

DriveLock

Darknet

Oblak je postao popularan i veliki broj tvrtki prebacuju svoje usluge u oblak, isto tako i hakeri koji nude svoje usluge na crnom tržištu koriste oblak kako bi prikrili svoje tragove.

DriveLock

Mobilni uređaji

Gotovo sve tvrtke danas moraju omogućiti pristup bitnim podacima u bilo koje vrijeme. Zaposlenici koji rade van ureda moraju pristupiti podacima potrebnim za obavljanje njihovog posla.


DriveLock

 

DriveLock funkcije:

 

 • Kontrola uređajaPotpuna kontrola nad svim vanjskim uređajima i pokretnim medijima.
 • Tanki klijentiPuna podrška za virtualne radne stanice, tanke klijente i terminalne Citrix servere.
 • Kontrola aplikacijaNeovlašteni programi su zaustavljeni prije nego naprave štetu. Kontrola aplikacija je idealna zaštita od Ransomware sadržaja.
 • Umjetna inteligencijaStrojno učenja na bazi umjetne inteligencije.
 • IzvješćaAdministratori mogu kreirati detaljna izvješća o svim događajima unutar sustava.
 • ForenzikaOmogućava analizu događaja uz mogućnost višerazinskog pristupa povjerljivim podacima.
 • Web zaštitaZaštitite i korisnike koji se nalaze van vašeg sustava i van dosega vašeg vatrozida.
 • EnkripcijaFleksibilna enkripcija tvrdih diskova, datoteka, direktorija, prostora za pohranu u oblaku, USB uređaja itd.

Licenciranje

DriveLock nudi opcije klasičnog licenciranja i licenciranja na bazi pretplate. Dolazi u nekoliko različitih verzija (Smart DeviceGuard, Premium, Executive) i licencira se ili po broju korisnika ili po broju uređaja. Također je moguće uzeti svaki od modula zasebno. Dostupni moduli su:

 • Application control
 • Smart AppGuard
 • Disk Protection
 • File protection

 

185,55 HRK

po korisniku/računalu

 

DriveLock Premium Suite

Za sve dodatne informacije o DriveLock rješenju slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili e-pošte. - KONTAKT

Endpoint Protection with the DriveLock

Datum objave: 24.05.2018 09:49:47

DriveLock DMC

Datum objave: 17.05.2018 17:33:20

DriveLock - Osnovne informacije i instalacija

Datum objave: 17.05.2018 15:25:42