VIPRE Endpoint Security

Vipre Endpoint Security pruža najvišu moguću razinu zaštite od svih trenutno poznatih i nepoznatih prijetnji. Verzija za poslovne korisnike dolazi u cloud i on-premise obliku. Za kućne korisnike tu je VIPRE Identity shield koji štiti Vaše podatke, brine se za Vašu sigurnost na internetu i blokira pristup kameri i mikrofonu kako bi zaštitio Vašu privatnost. Štiti Vas od krađe identiteta i štetnih softvera rasprostranjenih diljem interneta. Vipre Advanced Security dolazi s Threat Analyzer opcijom, prvom komercijalno dostupnom sandbox opcijom koja pruža detaljnu analizu, indikatore kompromitiranosti (IoC) i model strojnog učenja.

Zaštita od 0-day malwarea, štetnog e-mail i web sadržaja.

Spremni u svega nekoliko trenutaka, bez potrebe za kompleksnim konfiguracijama

Vipre Endpoint Security rješenje omogućava jednostavnu administraciju, pregled sigurnosti i operativne učinkovitosti, jednostavno upravljanje zaštitom Vaših uređaja za tvrtke svih veličina. Cloud verzija otklanja potrebe za vlastitom infrastrukturom što ujedno znači i manje operativne troškove. On-premise verzija ima iznimno mali otisak i garantira minimalan utjecaj na performanse okruženja. Vipre Endpoint Security dolazi s iznimno bogatim setom funkcija:

* Endpoint i Email Security proizvodi su dostupni i u oblaku.


AV TEST - Nezavisna testiranja

Vipre Advanced Security je trenutno među najboljim rješenjima na tržištu što dodatno potvrđuju i nezavisni testovi AV TEST instituta. Vipre Advance Security je označen kao top proizvod u kategoriji antivirusnih rješenja. Detaljno izvješće i rezultate testiranja možete provjeriti OVDJE.

 

Visoka razina zaštite.
Jednostavan za instalaciju i korištenje.
Izvrsna podrška.

Zaštita od Ransomwarea

VIPRE pruža naprednu aktivnu zaštitu pomoću kontrole ponašanja u stvarnom vremenu, umjetne inteligencije i jedan od najvećih threat intelligence servisa u oblaku kako bi spriječio Ransomware napade. VIPRE će pratiti ponašanje sumnjivih aplikacija i u slučaju da se radi o Ransomware-u ili bilo kojem drugom štetnom softveru uklonit će prijetnju i poništiti sve radnje koje je navedena aplikacija izvršila.

VIPRE Social Watch

VIPRE Social Watch je dodatak za društvene medije koji skenira Vašu Facebook vremensku traku kako bi Vas zaštitio od potencijalno loših poveznica objavljenih na Vašoj vremenskoj traci. Dodatne informacije i instrukcije o tome kako možete aktivirati zaštitu Vaše Facebook stranice možete vidjeti OVDJE.


Vipre EndPoint Security

Datum objave: 29.03.2019 14:19:12

Vipre Advanced Security

Datum objave: 05.12.2018 10:22:09