Distribucija s osobnošću

Uspješni MSP (eng. Managed Service Provider) programi - Proactive

Program proaktivne podrške je zapravo prvi pravi MSP (eng. Managed Service Provider) program s naše liste. To je prvi program s kojim zauzimamo holistički pristup kada je u pitanju upravljanje klijentskim okruženjima. S proaktivnim programom stavljamo sve klijentske uređaje (servere, radne stanice, mobilne i mrežne uređaje itd.) pod preventivan nadzor. Program se fokusira na prevenciju problema, a cilj mu je osigurati stabilnost informacijskog sustava i nesmetani kontinuitet poslovanja.

Uspješni MSP (eng. Managed Service Provider) programi - A la Carte

'A la Cart' ponuda omogućava korisnicima da odaberu jednu ili više usluga iz vaše ponude. Kroz komunikaciju s korisnikom potrebno je prikupiti informacije o korisničkom sustavu i odrediti tip usluge (ili kombinaciju više njih) koja najbolje odgovara njihovim potrebama. Svaki poslovni sustav je specifičan i prednost 'A la Cart' programa je ta što svaki korisnik kroz konzultacije s pružateljem usluga može odabrati tip usluge koja najbolje zadovoljava njihove potrebe.

Kako izgraditi uspješan MSP (eng. Managed Service Provider) program

Iznimno važna komponenta svakog MSP (eng. Managed Service Provider) programa je kreiranje dinamične kombinacija usluga. Specifični zahtjevi poslovanja, zrelost i financijska situacija mogu znatno utjecati na tip usluge koja najbolje odgovara potrebama korisnika. Prilikom kreiranja vaših usluga potrebno je uzeti u obzir sve navedene aspekte i kreirati ponudu kombinacijom različitih programa kako bi bili u stanju udovoljiti zahtjevima potencijalnih klijenata.

Thycotic osvaja 2019 Golden Bridge Award

Thycotic osvaja još jedno prestižno priznanje. Ovaj puta se radi o 2019 Golden Bridge Award priznanju za najbolje inovacije u PAM (Privilege Access Management) kategoriji. Čestitamo!

 

Detaljnije informacije možete pronaći OVDJE.

Altaro Physical Server Backup

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da je dugo očekivano rješenja za sigurnosnu pohranu fizičkih servera u zadnjoj fazi razvoja i uskoro će biti dostupno na tržištu. BETA verzija proizvoda je trenutno vani i dostupna je za testiranje. Svi koji to žele, mogu se uključiti u Altaro BETA test program i isprobati novi proizvod za pohranu fizičkih okruženja.

 

Više informacija doznajte OVDJE.

<< < Stranica 1 od 3 > >>