CLUEBIZ - Rješenja za automatizaciju

CLUEBIZ rješenja omogućavaju ubrzanje postojećih IT procesa u skladu sa zahtjevima današnjice. S CLUEBIZ rješenjima spremni ste za budućnost! Možete masovno smanjiti integraciju softvera i napore za upravljanje klijentima te vratiti kontrolu nad vašim sustavima. U slučaju da želite distribuirati softver izravno iz oblaka, upravljati svojim uređajima ili povezati infrastrukturu s Microsoft Azure platformom, CLUEBIZ je idealno rješenje za vas.

 

Cluebiz

Trgovina

Ranjivost softvera je jedan od najčešćih uzroka sigurnosnih propusta. U Cluebiz trgovini dostupni su svi trenutni i kvalitetno testirani instalacijski paketi softvera raspoređeni po kategorijama. U postavkama trgovine moguće je definirati željene smjernice za kvalitetu, konvencije imenovanja i rješenje za distribuciju softvera. Moguće je definirati i postavke za pojedinačne instalacijske pakete (na primjer, ključeve licence, potvrde, početnu stranicu itd.). S CLUEBIZ jedinstvenom tehnologijom svi paketi kreirani "na zahtjev" generiraju se tijekom preuzimanja i odmah su spremni za upotrebu, uključujući pojedinačne postavke.

Deliveries rješenje

Bilo da instalirate novi sustav ili ažurirate trenutni, CLUEBIZ pametne tehnologije iz oblaka dopuštaju da ispunjavate sve zahtjeve bez dodatnih troškova licenciranja softvera i bez troškova implementacije. Nema troškova implementacije niti potrebe za treningom. Nije potreban niti novi hardver. To ne čudi, jer sve što vam treba za ova rješenja je sigurna internetska veza.

otris privacy
otris privacy

Upravljanje paketima

Pobrinite se da je vaš aplikacijski portfolio uvijek na trenutno aktualnim verzijama i drastično smanjite vrijeme integracije; Cluebiz testni centar i robot za upravljanje paketima otvaraju novu dimenziju ubrzanja IT procesa. Uz CLUEBIZ testni centar vaše aplikacije će uvijek biti na trenutno aktualnim verzijama. CLUEBIZ robot je u potpunosti prilagodljiv i ne ovisi o postojećim predlošcima. Omogućava automatsku generaciju paketa (Legacy, Snapshot, .MST, APP-X itd.) u različitim formatima i kreira UE-V I UEM datoteke za svaku od aplikacija.


Napredna tehnologija migriranja

Bilo da se radi o malim, srednjim ili velikim tvrtkama, CLUEBIZ podržava vaše migracijske postupke i omogućava nesmetano funkcioniranje vaše infrastrukture. CLUEBIZ softverska rješenja su 100% razvijana u Švicarskoj i nude jedinstvenu priliku automatizacije procesa upravljanja životnim ciklusom sustava i nadzor kvalitete rezultata pomoću alata. CLUEBIZ vas prati kroz sve faze implementacije: Očekujte visoke performanse po fiksnoj cijeni.

otris privacy

Deliveries Package Store

Datum objave: 09.05.2018 15:02:03